banner913
banner932
banner1012

Hür-İş yeni mesai saatlerini eleştirdi

banner1020

Hür-İş İcra Kurulu, Bakanlar Kurulu’nun Cuma günü açıklanan kararı çerçevesinde mesai sisteminin yeniden düzenlenmesinin hangi amaçla yapıldığının anlaşılmadığını savunarak, hükümetin açıkladığı yeni çalışma saatlerini geri çekip tek mesaiye dönülmemesi halinde yasal her türlü mücadeleyi hayata geçireceklerini bildirdi.

banner974
Hür-İş yeni mesai saatlerini eleştirdi

banner971

Hür-İş Genel Başkanı Yakup Latifoğlu, Hür-İş Federasyonu İcra Kurulu adına yaptığı basın açıklamasında, Hür-İş İcra Kurulunun, mesai saatlerinin şimdi olduğu gibi tek mesai olarak devam ettirilmesi ve düzenlemenin 08.00-15.30 olarak yapılmasının doğru olduğu kararına ulaştığını belirtti.

Hür-İş İcra Kurulu’nun kamuda verimsizliğin çalışma saatlerinden değil idari yetersizlikten kaynaklandığı görüşünde olduğunu aktaran Latifoğlu, hükümetin çalışma saatlerini üç ayda bir açıklayarak yap-boza çevirmesinin de kabul edilemez olduğunu ileri sürdü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.