banner913
banner932
banner1012

Herkes Kübra’ya ağladı

banner1020

Alayköy yolunda geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve önceki akşam yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Kübra Ulu, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

banner974
Herkes Kübra’ya ağladı

banner971

Alayköy yolunda geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 22 yaşındaki Kübra Ulu, yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından dün son yolculuğuna uğurlandı.

Alayköy Camii’nde kılınan öğle namazı ardından defnedilen Kübra’nın sevenleri cami avlusuna sığmadı. 

Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanları, Kübra’nın iş arkadaşları ve Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği  (TUFAD) üyelerinin ve çok sayıda seveninin yer aldığı cenazede gözyaşları sel oldu.

Arkadaşları ve ailesi, Kübra’nın tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı.

GA 863 plakalı araç ile Alayköy’den Lefkoşa istikametine doğru seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybeden Ulu, yoldan çıkarak, ağaca çarparak devrilmiş, metrelerce sürüklendikten sonra bir evin bahçe duvarına çarparak durabilmişti. Kaza sonucu ağır yaralanan 22 yaşındaki Kübra Ulu Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Verdiği mücadeleden önceki gece yenik düşen Kübra, dün son yolculuğuna uğurlandı.  


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.