banner913
banner932
banner1012

Hayvancılar araçlarını bırakarak eylemlerine Pazartesi devam edecek

banner1020

banner974
Hayvancılar araçlarını bırakarak eylemlerine Pazartesi devam edecek

banner971

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Tarım Bakanlığı önünde devam ettirmek istediği eylemine polisten onay alamayınca kendi aralarında toplantı yapma kararı alarak, bir süre kendi aralarında görüştüler.

Hayvancıların yaptığı kısa değerlendirme sonrasında başkan Mustafa Naimoğluları, eylemlerine araçlarını Lefkoşa'da olduğu yerde bırakarak Pazartesine kadar hükümete süre tanıdıklarını açıkladı. Kendilerinin arpa zammını 1.20 TL kg'dan daha fazla kabul etmediğini bunu hükümetin kabul etmesi durumunda eylemlerini sonlandıracaklarını ifade etti.

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Ledra Palace ışıklarına yürüyen Hayvancılar eylemlerine yeniden Tarım Bakanlığı önünde devam etmeye çalıştı ancak Polis ile eylemciler arasında ara ara arbede yaşandı.

Yaşanan gerginlikte polis biber gazı sıktı. 

Polisin sıktığı biber gazından etkilenen 5 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Bu arada Polisten alınan bilgiye göre, gözaltına alınan var.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.