banner913
banner932
banner1012

Hayvan Ürecileri Birliği: "Verilen sözlerin lafta kaldı"

banner1020

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Naimoğulları, Tarım Bakanı ve Maliye Bakanı’nın 2017 yılında üreticinin ve hayvancının alacaklarının gününde ödeneceğine dair sözlerinin yine lafta kaldığını iddia etti.

banner974
Hayvan Ürecileri Birliği: "Verilen sözlerin lafta kaldı"

banner971

Naimoğulları, yaptığı yazılı açıklamada, bütün meselenin, ülkede üretim yapanların ikinci sınıf vatandaş olarak görülmesi olduğunu savundu.

Naimoğulları, küçükbaş hayvancının alacağı 13 milyon TL,  Doğrudan Gelir Desteği, büyükbaş hayvancının alacağı 4.5 milyon TL destek ve  35 milyon TL’lik süt bedellerinin ödenmediğini kaydetti.

Hiçbir  sorunlarının çözülmediğini ifade eden Naimoğulları, sektörün her gün daha zor duruma girdiğini belirtti.

Naimoğulları, bugünden sonra söylemlerinin ağırlaşacağını, tepkilerinin artacağını, gerekeni en ağır şekilde yapacaklarını kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.