banner913
banner932
banner1012

Hayat Evde Değil Sokakta, Kabuğunuzu Kırın

banner1020

İkd’nin “İş Dünyası” Dergisi yayımlandı. Dergide Siber, Dizdarlı, Küçük’le röportajlar da yer aldı

banner974
Hayat Evde Değil Sokakta, Kabuğunuzu Kırın

banner971

“Kadını Politikada Görünür Kılmak Gerek… Hayat Evde Değil Sokakta, Kabuğunuzu Kırın…”

İş Kadınları Derneği’nin yayımladığı “İş Dünyası”, röportaj ağırlıklı içerikle yayımlandı.

Dernekten haberler yanında üye iş kadınlarının etkinlikleri, çeşitli işletmelerin tanıtımlarının yer aldığı dergide, birçok röportaj yer aldı.

Meclis Başkanı Sibel Siber ile röportaj dergi sayfalarına “Kadını politikada görünür kılmak gerekir” başlığıyla yansırken, Ombudsman Emine Dizdarlı ile röportaj “Hayat evde değil sokakta, kabuğunuzu kırın” başlığıyla dergiye kapak oldu.

Kayıp Şahıslar Komitesi Türk Üyesi Gülden Plümer Küçük ile yapılan röportaj da, “Girişimci olun, çok çalışın, risk alın” başlıklarıyla dergide yer buldu.


Gülgün Serdar’ın “ilk kadın şairler” ile ilgili araştırma/incelemesi yanında; İskemleci Özkan Öge ile röportaj; Eda Başbuğ’un “ne seninle, ne sensiz” başlığıyla sosyal medyayı irdeleyen araştırması; Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros’un  “Kadın potansiyeli…” başlıklı yazısı da dergide yer alanlar arasında…
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.