banner913
banner932
banner1012

Hayallerini New York’ta gerçekleştirecekler

banner1020

Ada genelinde birçok hayır kurumu yararına ve öğrencisi oldukları The English School of Kyrenia’yı temsilen; şan ve piyano alanlarında sergiledikleri performanslarla tanınan 12 yaşındaki Kayra Hacer Güryel ve 15 yaşındaki Derin Akay, ‘The Duo’ adıyla bu kez ülkemizi gururlandıracak başarıyı uluslararası platformda elde ettiler.

banner974
Hayallerini New York’ta gerçekleştirecekler

banner971

Alanya’da 20 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşen XVII Viva-Music International Competition of Classical Music, Koro bölümünde çeşitli ülkelerden, 6 ile 20 kişi arasında değişiklik gösteren çok sayıda koro ile aynı kategoride ikili olarak yarışıp değerlendirilen genç yetenekler, üstün bir başarı gösterip bu uluslararası yarışmada ikincilik kazandılar.

12 yaşındaki Kayra ve 15 yaşındaki Derin, elde ettikleri ikincilik ünvanı ile dünya sanatçılarının performans sergileme hayali olan en prestijli salonlardan New York Carnegie Hall’da, Haziran 2020’de 200 dolar katkı ödülü verilerek müziklerini icra etmeye davet edildiler.

Ülkelerine, okullarına ve ailelerine gururlu sonuçlar yaşatan ‘The Duo’ müzik ve performans sanatlarının kalbinin attığı merkez olan New York’ta, yeteneklerini sergileme şansını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarına hızla ve heyecanla devam ediyorlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.