banner913
banner932
banner1012

Hatalı parka başhekim uyarısı

banner1020

Dizdarlı, “Başhekim” imzalı yazılarla, hastanede park yeri kurallarını ihmal edenleri uyarıyor

banner974
Hatalı parka başhekim uyarısı

banner971

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde, sivil vatandaşlara yönelik park yeri alanları artırılırken, kuralları ihmal edenler de dikkat çekiyor.

Hastane Başhekimi Bülent Dizdarlı ise, çareyi, uyarı yapmakta buldu. Dizdarlı, “Başhekim” imzalı yazılarla, park yeri kurallarını ihmal edenleri nazik bir dille uyarıyor.

Dizdarlı, park ihlallerini geleneksel haline getiren vatandaşlara, “Başkalarının haklarını ihlal etmeyin” mesajı veriyor.

Hastane yönetiminin bu adımı, vatandaşlar tarafından da büyük bir takdirle karşılandı. Vatandaşlar, “Bu tür uyarılar, aynı zamanda öğretici ve doğru yola sevk edecek yönde. Bu uyarıyı alan, herhalde bir daha aynı hatayı yapmaz” yorumunda bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.