banner913
banner932
banner1012

Haspolat kavşağı trafik akışına kapalı olacak

banner1020

Karayolları Dairesi, Haspolat kavşağında, inşaatı devam eden üst geçit projesi kapsamında yapılacak çalışmalar dolayısıyla inşaatın yapıldığı kesimin bugün trafik akışına kapalı olacağını açıkladı.

banner974
Haspolat kavşağı trafik akışına kapalı olacak

banner971

Daireden yapılan yazılı açıklamada, inşaatın yapıldığı bugün 08.00-17.00 saatleri arasında trafik akışına kapalı olacağı duyuruldu. 

Açıklamada, çalışmaların yapılacağı zaman diliminde trafik akışının; Lefkoşa-Gazimağusa istikametinde, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi önündeki yoldan, Gazimağusa – Lefkoşa istikametinde ise Haspolat kavşağı bağlantılı alt geçitten sağlanacağı kaydedildi. 

Bu güzergâhları kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.