banner913
banner932
banner1012

Gururlandıran başarı

banner1020

Englishouse'un direktörü Önder Fahrioğlu, dünyanın İngilizce alanındaki en iyi üniversitesi Oxford'dan yüksek lisans derecesini birincilikle tamamladı

banner974
Gururlandıran başarı

banner971

Yıldızların okulu olarak bilinen Englishouse'un direktörü ve Eğitim koordinatörü Önder Fahrioğlu, eğitim gördüğü Dünyanın İngilizce alanındaki en iyi üniversitesi olan Oxford' dan yüksek lisans derecesini birincilikle tamamladı. Oxford'daki mezuniyet töreninde ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Fahrioğlu, bu serüvende yanında olan ailesine ve öğrencilerine teşekkür etti. Sürekli kendini geliştirerek adadaki en iyi ve en çok tercih edilen dil okulu olan Englishouse için disiplinli ve özverili çalışmalarda bulunan Fahrioğlu, eğitimine Cambridge Üniversitesi çocuk psikolojisi eğitimi alanında devam edeceğini bildirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.