banner913
banner932
banner1012

Görneç yine yasa boğuldu

banner1020

Sık sık ölüm olayları ile gündeme gelen Görneç köyüne, dün yine ateş düştü. 68 yaşındaki Erdoğan İnce, senelerdir gözü gibi baktığı traktörünün altında kalarak can verdi

banner974
Görneç yine yasa boğuldu

banner971

Sık sık ölüm olayları ile gündeme gelen Görneç köyüne, dün yine ateş düştü.

68 yaşındaki Erdoğan İnce, senelerdir gözü gibi baktığı traktörünün altında kalarak can verdi.

Görneç- Alevkaya yolunu sık sık kullanan Erdoğan İnce, dün öğleden sonra yoldan çıkarak, aşağıya yuvarlandı.

Erdoğan İnce, yönetimindeki FR 981 plakalı traktörle Görneç istikametinde seyrettiği bir sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun sağından çıkarak yaklaşık 40 - 50 metre yükseklikten düştü.  Kaza sonucu traktör sürücüsü Erdoğan İnce almış olduğu yaralara dayanamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Ölüm haberi kısa sürede köye ulaşan Erdoğan İnce’nin akrabaları ve sevenleri olay yerine koştu.

Görneç Muhtarı Nevzat Akçagil, kısa sürede çok sayıda ismi trafik kazalarına kurban verdiklerini belirterek, “Resmen içimiz yanıyor. Kısa sürede bu üçüncü trafik kazalı ölüm. Köyümüzde tarifi imkansız bir acı var. Erdoğan amcamıza rahmet, yaslı ailesi ve köylülerimize de başsağlığı dilerim” dedi. Erdoğan İnce’nin bugün öğle namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.