banner913
banner932
banner1012

Görkem Çelebioğlu, Forbes dergisine konuk oldu

banner1020

Dünya’nın en büyük iş dergisi  ‘Forbes’, Kıbrıslı Türk Mali Müşavir Görkem Çelebioğlu’nun Sosyal Medya ile Pazarlama üzerine yaptığı açıklamalara yer verdi

banner974
Görkem Çelebioğlu, Forbes dergisine konuk oldu

banner971

Dünya’nın en büyük iş dergisi ‘Forbes’  Sosyal Medya üzerinden başarılı bir pazarlama kampanyasının nasıl geliştirilebileceği ile ilgili Kıbrıslı Türk Mali Müşavir Görkem Çelebioğlu’nun çalışmalarına ve açıklamalarına atıfta bulundu.

Facebook, Youtube ve Twitter gibi sosyal medya platformlarının artan önemine dikkat çeken  Forbes Dergisi Sosyal Medya üzerinden başarılı pazarlama stratejilerinin nasıl geliştirilmesi gerektiği ile ilgili yol haritasını açıkladı.

Forbes’daki yazıda, Görkem Çelebioğlusosyal medyadaki Üst Düzey Etkileyici’lerin (‘’Top Influencer’’) önemine dikkat çekti.Her sektörün kendine özgü güvenilir kişilere sahip olduğunu ve bu kişilerin Üst Düzey Etkileyici görevini üstlendikleri belirtti.

Sosyal medyada herhangi bir inanılırlığa sahip olmayan kişilerin de istediklerini söyleyebildiklerine dikkat çeken Çelebioğlu, doğru kişilerle yürümeyen çalışmaların yazılı medyada olduğu gibi dijital ortamda da başarılı olamayacağını söyledi.

Üst düzey etkileyiciler ile birlikte hareket eden kampanyaların dijital ortamın sunduğu güven sorununu aşmayı başaracağına dikkat çekildi.

Mesajınızı İnanılır Kişilerle Yaymalısınız

Mali Müşavir Görkem Çelebioğlu’nun ortağı olduğu Çelebioğlu&Co. Chartered Accountants’a da atıfta bulunan dergi, Londra Borsa’sında işlem gören en büyük 100 Şirket’in (FTSE 100) de Çelebioğlu&Co’nun müşterileri arasında yer aldığını ve Üst Düzey Etkileyici’ler ile çalıştığını söyledi.

Forbes Dergisi’nden Steve Olenski imzasıyla yayınlanan yazıda şu ifadeler yer aldı:

‘’En doğru ‘’Üst Düzey Etkileyici’’ kampanyalarının detaylı bir takip sistemi olmalı. Hangi kişilerin verdiği mesajdan ne kadar kazandığınızı takip etmelisiniz. Her zaman en fazla kişiye ulaşanların mesajı en etkili olacak diye bir kural yok. Mesajın inanılır ve konusunda uzman kişiler tarafından verilmesi başarılı kampanyaların kilididir. ‘’

İnternet Pazarlamacılığında Başarıyı Ölçmek

Dergideki yazı İnternet üzerinden yapılan kampanyaların başarısını ölçmenin yazılı medya üzerinden yapılan kampanyalara göre çok daha kolay olduğuna dikkat çekti. Mesajınızın hedeflediğiniz kitleye ulaştığını ölçmek ve kampanyanızın başarısını hemen değerlendirmenizin mümkün olacağına vurgu yaptı. 

Başarıya ulaşmak için detayların önemine dikkat çeken yazı, dijital ortamda çok fazla veriye erişebilmenin kafaları karıştırabileceğine bu yüzden başarılı işletmelerin gerçekten önemli verileri önemsizlerden ayırması gerektiğine dikkat çekti.

Forbes’da yayınlanan yazı şu ana dek tüm dünya çapında yüzlerce kez paylaşıldı ve olumlu tepkiler aldı.

Forbes Dergisi Haber Link’i

https://www.forbes.com/sites/steveolenski/2017/07/24/5-steps-for-getting-started-with-influencer-marketing/#4ab24d3c7e13

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.