banner913
banner932
banner1012

Gönyeli’de her eve erişebilecek fiberoptik internet projesi

banner1020

banner974
Gönyeli’de her eve erişebilecek fiberoptik internet projesi

banner971

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’yi kabul etti.
Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, kabulde konuşan Benli, çalışma planlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.
Gönyeli’de her eve erişebilecek fiberoptik internet altyapı hizmeti projelerinin olduğunu belirten Benli, bu konunun hükümet programında yer almasının sevindirici olduğunu kaydetti. 
Benli, Gönyeli’de altyapı çalışmalarının devam ettiğini de kaydederek, süren altgeçit projesi hakkında da Bakan Atakan’a bilgi verdi.
ATAKAN 
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan da konuşmasında, Gönyeli’de gerçekleştirilen değişimi beğeni ile izlediğini kaydetti ve Benli’yi tebrik etti.
Bakan Atakan, halka yönelik adımların her zaman destekçisi olacaklarını da dile getirerek, “Halkımızın ve Gönyeli’nin yararına olacak işlerde birlikte hareket edeceğiz” dedi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.