banner913
banner932
banner1012

GKK, eski araç ve malzemeleri satışa sunulacak

banner1020

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesinden verilen bilgiye göre, satışa çıkarılacak malzemeler arasında Land Rover 109 araçlar, alüminyum, akü, lastik, demir, ahşap, plastik, kablo ve elektronik malzemeler bulunuyor

banner974
GKK, eski araç ve malzemeleri satışa sunulacak

banner971

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı envanterinden çıkarılan araç ve malzemeler 25 Ekim Çarşamba günü satışa çıkarılacak.

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesinden verilen bilgiye göre, satışa çıkarılacak malzemeler arasında Land Rover 109 araçlar, alüminyum, akü, lastik, demir, ahşap, plastik, kablo ve elektronik malzemeler bulunuyor.

Satış 09:30 ile 15:00 saatleri arasında Dikmen’de Lojistik Destek Komutanlığında yapılacak. 

Malzemelerin incelenmesine 22 ve 23 Ekim’de 10:00 ile 12:00 saatleri arasında izin verileceği, detaylı bilgi için 2346925 numaralı telefonun aranabileceği kaydedildi.

Satışların peşin ödeme ile yapılacağı, HEK demir, plastik, çelik krom, bakır ve elektrik aksamlı malzeme ihalesi için 5 bin TL, 45 gün süreli banka teminatı ve nakdi teminat aranacağı kaydedildi.

HEK akü ve hurdaların tahliyesinin Çevre Koruma Dairesinin esaslarında yapılacağı, HEK akü için toplama, taşıma ve depolama izinlerinin aranacağı belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.