banner913
banner932
banner1012

Girne'ye Dr. Fazıl Küçük Anıtı açılıyor

banner1020

Girne'deki Dr. Fazıl Küçük Anıtı açılışına gerekse, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’ndeki “Kalbimdeki Dr. Fazıl Küçük Resim Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi” ile “Enginar Dolması” adlı filmin galasına tüm halkımız davetli

banner974
Girne'ye Dr. Fazıl Küçük Anıtı açılıyor

banner971

 Kıbrıs Türk Halkının Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün 112. doğum yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Girne Çevre Yolu Çemberi’ne Dr. Fazıl Küçük Anıtı açılıyor.
Dr. Fazıl Küçük Vakfı, İçişleri Bakanlığı, Girne Belediyesi işbirliği ve TC Kalkınma ve İşbirliği Ofisi’nin katkılarıyla yapılan anıtın açılışının, 14 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirileceği belirtildi.
Bu arada Dr. Fazıl Küçük’ün 112. doğum yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, “Kalbimdeki Dr. Fazıl Küçük Resim Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi” ile Dr. Küçük’ün Mormenekşe köyünü ziyaretini konu alan “Enginar Dolması” adlı filmin galası da aynı gün yapılacak. Etkinlik, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 17.30’da başlayacak.

Dr. Fazıl Küçük Vakfı yaptığı açıklamada gerek Girne'deki Dr. Fazıl Küçük Anıtı açılışına gerekse, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’ndeki “Kalbimdeki Dr. Fazıl Küçük Resim Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi” ile “Enginar Dolması” adlı filmin galasına tüm halkımızın davetli olduğu ifade edildi.

 Açılış dolayısıyla iki saat süreyle trafik kontrollü verilecek.

 Girne Belediyesi’nin açıklamasına göre, İçişleri Bakanlığı ve Belediye işbirliğiyle ve TC Kalkınma İşbirliği Ofisi’nin katkılarıyla yapılan anıtın açılışı dolayısıyla, Alt Geçitli Girne Çevre Yolu Çemberi 10.00-12.00 saatleri arasında kısmen trafiğe kapatılacak.  Lefkoşa’dan Girne ve Alsancak’a gidecek sürücüler alt geçidi, Girne’den Lefkoşa istikametine gidecekler de üst geçidi kullanabilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.