banner913
banner932
banner1012

Girne Sosyal Sigortalar’da yine grev var

banner1020

KTAMS, bugün Sosyal Sigortalar Girne Şubesi’nde tam gün, Çalışma Dairesi Girne Şubesi’nde ise bir saat grev yapacak

banner974
Girne Sosyal Sigortalar’da yine grev var

banner971

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), bugün Sosyal Sigortalar Girne Şubesi’nde tam gün, Çalışma Dairesi Girne Şubesi’nde ise 11.00-12.00 saatleri arasında uyarı grevi yapacak.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan yaptığı yazılı açıklamada, geçmiş günlerde  Sosyal Sigortalar Dairesi Girne Şubesi’ne personel takviyesi yapılması amacı ile gerçekleştirdikleri  grevlerin dikkate alınmaması ve gerekli takviyenin yapılmamış olması nedeniyle Sosyal Sigortalar Dairesi Girne Şubesi’ndeki üyeleri ile birlikte bugün tam gün grevde olacaklarını açıkladı.

Kaptan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Girne hizmet binasında bulunan asansörün  2 aydan beri arızalı olduğunu, engelli yurttaşların üçüncü katta bulunan Çalışma Dairesi Girne Şubesi’ne erişimde sorun yaşadıklarını belirtti.

Kaptan, “Engelli yurttaşlarımızın hizmet almasını yaklaşık 2 aydır engelleyen ve engelli yurttaşlarımızdan birinci derecede sorumlu olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını göreve çağırmak amacı ile 11:00-12:00 saatleri arasında Çalışma Dairesi Girne Şubesinde uyarı grevi gerçekleştirilecektir” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.