banner913
banner932
banner1012

Girne Kordonboyu'nda iki kişiyi bıçaklayan saldırganı kameralar ele verdi

banner1020

Girne Kordonboyu’nda iki kişiyi bıçaklayan saldırgan, güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı. Saldırganla birlikte yakalanan iki kişiye üçer gün tutukluluk kararı verildi     Girne Kordonboyu...

banner974
Girne Kordonboyu'nda iki kişiyi bıçaklayan saldırganı kameralar ele verdi

banner971

Girne Kordonboyu’nda iki kişiyi bıçaklayan saldırgan, güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı. Saldırganla birlikte yakalanan iki kişiye üçer gün tutukluluk kararı verildi

 

 

Girne Kordonboyu Caddesi’nde geçtiğimiz Cumartesi gecesi meydana gelen olayda Umut Turan ile Ali Malkoç bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olaydan sonra saldırgan kayıplara karışırken, bıçak Kordonboyu bölgesindeki bir çöp kutusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma yapan polis, saldırganı güvenlik kameralarından tespit ederek önceki gün evine baskın yaptı.

Turan ile Malkoç’u bıçaklayarak ağır yaralayan Vasif Gambarov ile suçla bağlantılı oldukları düşünülen Rashat Hüseyinli ve Mirsahi Mehtiyev gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlıların “Katle Teşebbüs”, “Ağır Yaralama” ve Kanunsuz Bıçak Taşıma” suçlarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandıkları belirtildi. Olayı aktaran polis, Kordonboyu Caddesi üzerinde sabaha karşı 00.20 sıralarında çıkan kavgada zanlı Vasif Gambarov’un tasarrufunda bulundurduğu ağız uzunluğu 10 santim, toplam uzunluğu 20 santim olan bıçakla Ali Malkoç’u göğüs ve karnından 2 kez, Umut Turan’ı ise göğüs, bel ve omzundan 3 kez bıçaklayarak ciddi şekilde yaraladığını vurguladı. Polis, zanlıların güvenlik kameralarında yapılan inceleme ile tespit edilerek kalmakta oldukları evde gözaltına alındıklarını belirtti. Polis, zanlıların bıçağı attıkları yeri gösterdiklerini de belirterek, olayla ilgili gönüllü ifade verdiklerini söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini, olayda bıçaklanarak ciddi şekilde yaralanan Umut Turan ve Ali Malkoç’un Lefkoşa Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin sürdüğünü söyleyen polis,  zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

 

Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.