banner913
banner932
banner1012

Girne Gelir ve Vergi Dairesi’nde yarın grev var

banner1020

banner974
Girne Gelir ve Vergi Dairesi’nde yarın grev var

banner971

Girne Gelir ve Vergi Dairesi’nde örgütlü Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Gelir ve Vergi Dairesi Çalışanları Sendikası (Vergi-Sen) ile Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) yarın grev yapma kararı aldı.

KTAMS Genel Sekreteri Güven Bengihan yaptığı yazılı açıklamada, Girne Gelir ve Vergi Dairesi’nde uzun zamandır yaşanan sorunlara çözüm üretilmemesi nedeniyle yarın 09.00-14.00 saatleri arasında grev kararı aldıklarını kaydetti.

Grevin, daire çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi, personel eksikliğinin giderilmesi ve halkın hak ettiği hizmeti alabilmesi talebiyle yapılacağını belirten Bengihan, saat 10.30’da grev yerinde basın açıklaması yapılacağını kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.