banner913
banner932
banner1012

Girne Balıkçısına çirkin saldırı

banner1020

banner974
Girne Balıkçısına çirkin saldırı

banner971

Girne'nin Liman bölgesinde bulunan Girne Balıkçısı heykeline çirkin saldırı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler heykelin ağız kısmı ile sağ eline siyah boya dökerek çirkin bir saldırı gerçekleştirdiler.

Olayla ilgili sosyal medya hesabından bilgi veren ressam ve heykel traş değerli sanatçı Sevcan Çerkez bu çirkin saldırıyı kınadı. Çerkez şunları yazdı "Girne Balıkçısı'na da saldırdılar. Girne Belediyesi bu sanat düşmanlarını yakalamak için titiz bir çalışma sürdürüyor. Umarım yakalanırlarsa Bener Hakkı Hakeri'nin sanat katilleri gibi ellerini kollarını sallayıp aramızda dolaşmazlar. Sanatseverler adına üzgünüm. Heykeli tamir ettim yeniden. Umarım bu kadarla kurtuluruz arkadaşlar."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.