banner913
banner932
banner1012

Gençlik Dairesinden sosyal medya uyarısı

banner1020

Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu, Facebook’taki sahte hesaplar üzerinden Gençlik Dairesi adına, siyasi ve farklı içerikli paylaşımlar yapıldığı uyarısında bulundu.

banner974
Gençlik Dairesinden sosyal medya uyarısı

banner971

 Çolakoğlu, dairenin ülke gençlerine yönelik eğitim, kültür, sanat ve daha birçok alandaki faaliyet ve çalışmalarını özverili personeliyle siyasi içerikten uzak yürüttüğünü vurguladı.

Son zamanlarda sosyal medyada yer alan sahte facebook hesapları üzerinden Gençlik Dairesi adına siyasi ve farklı içerikli paylaşımlar yapıldığını kaydeden Çolakoğlu, bu sahte hesaplarda dairenin logosunun ve adının kullanıldığını bildirdi.

Çolakoğlu, Gençlik Dairesi’nin kurumsal olarak sosyal medyada paylaşım yapılan Facebook hesabını https://www.facebook.com/Genclik-Dairesi-887739567905823/ olarak açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.