banner913
banner932
banner1012

Gençlerin ayıbı

banner1020

Lefkoşa Dereboyu’nda önceki akşam kutlanan Cadılar Bayramı’nda içtikleri alkol şişelerini, sigara izmaritlerini ve plastik bardakları gelişigüzel sokak ortasına atan gençler, caddeyi çöplüğe çevirdi

banner974
Gençlerin ayıbı

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa’da Osman Paşa Caddesi’nde önceki akşam kutlanan Cadılar Bayramı, renkli görüntülere sahne oldu; ancak sabahın ışıkları ile birlikte ortaya çıkan manzara şok etti.

Bölgedeki barlarda ve trafiğe kapatılan caddede gece boyunca içtikleri alkol şişelerini, sigara izmaritlerini, plastik bardakları gelişigüzel sokak ortasına atan gençler, caddeyi çöplüğe çevirdi.

Mekan sahipleri pisliği orada bırakıp istirahata giderken, temizliği sağlamak da belediye ekiplerine kaldı.

Dün sabah sabah devreye giren Lefkoşa Türk Belediyesi ekipleri, 05.00- 07.30 saatleri arasında adeta temizlik seferberliği başlattı.

Konuyla ilgili dün sabah sosyal medya hesabından açıklama yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı “Sabah 4’ten 7’ye kadar ciddi bir mesai harcayarak temiz bir Dereboyu sabahına bizi uyandıran tüm emekçi kardeşlerime kocaman bir teşekkür etmek isterim. 
Dip not: her yıl ek organizasyon yapmayacağız diyen en son sokağa stand kurup Dj çıkartan sevgili işletmelerimiz, sizlere de günaydın”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.