banner913
banner932
banner1012

Gazimağusa - İskele yolunda kaza

banner1020

Gazimağusa- İskele anayolunda kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan araç taklalar attı, iki kişi yaralandı

banner974
Gazimağusa - İskele yolunda kaza

banner971

Gazimağusa-İskele anayolu üzerindeki “Kel’in Yeri” isimli restoranın karşısında dün sabah bir aracın direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 25 yaşındaki Kıristal Özdenak ve 24 yaşındaki Bilal Aslan hafif yaralandı.

Görenlerin büyük korku yaşadığı trafik kazası dün sabah saat 08.15’te meydana geldi. Kıristal Özdenak’ın yönetimindeki KC 783 plakalı Suziki Swift marka araç, İskele’den Gazimağusa’ya doğru seyrettiği sırada “Kel’in Yeri” isimli restoranın karşısında direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine önce yol orta refüj duvarına çarptı. Araç, çarpmanın etkisiyle yolun sağından çıkıp banket üzerinde taklalar attıktan sonra tali yolda tavanı üzerinde durdu.

Kazada hafif yaralanan Kıristal Özdenak ve Bilal Arslan ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki kazazede de bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Ahmet İLKTAÇ

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.