banner913
banner932
banner1012

Gazimağusa'da su kesintisi

banner1020

Anamur suyunu taşıyan hattın Yeniboğaziçi noktasında meydana gelen arızanın tamiri için suyun kesilmesi nedeniyle Gazimağusa’da su kesintisi yapılacak

banner974
Gazimağusa'da su kesintisi

banner971

Gazimağusa’ya su taşıyan İskele hattında meydana gelen arıza nedeniyle Gazimağusa’da su kesintisi yapılacak.

Gazimağusa Belediyesi basın biriminden yapılan açıklamada, ekiplerin, Anamur suyunu taşıyan hattın Yeniboğaziçi noktasında meydana gelen arızanın tamiri için suyu kesmesi gerektiği ve bu durumun kentte su dağıtımını etkileyeceği bildirildi.

Belediye, tamiratın 2 gün sürebileceği ihtimaline karşı sıkıntının en az düzeyde hissedilebilmesi için vatandaşlara suyu tasarruflu kullanması çağrısı yaptı.

Buna göre, Deniz Suyu Arıtma Tesisi’nden sağlanan suyla bugün Maraş Bölgesi’ne su verilmeye devam edilecek; yarın ise Karakol ve diğer bölgelere dönüşümlü verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.