banner913
banner932
banner1012

Fırtına ağıl yıktı, ağaç devirdi

banner1020

Ziyamet’te fırtına nedeniyle bir ağıl yıkıldı, Akdoğan’da ise ağaç devrildi. Lefkoşa’da ise Kanlı Dere üzerinde bulunan bazı ağaçlar devrildi ve elektrik kesintisine neden oldu

banner974
Fırtına ağıl yıktı, ağaç devirdi

banner971

 Karpaz bölgesinde önceki gün etkili olan fırtına, Ziyamet köyünde zarara yol açtı. Adem Menekşe’ye ait ağıl önceki gün fırtına nedeni ile yıkıldı. Menekşe, mağduriyetini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile paylaştı. Fırtınanın mandırada yol açtı zararı fotoğraflayan Menekşe, “Ne diyelim buna da şükür. Cana gelmedi” dedi.

Öte yandan ülkeyi etkisi altına alan sağanak yağmur ve şiddetli fırtına önceki gece Akdoğan’da Polatpaşa Lisesi’ndeki bir ağacı devirdi. Okulun kapalı olduğu bir saatte devrilen ağaç şans eseri kimseye zarar vermedi.

Lefkoşa’da ise Kanlı Dere üzerinde bulunan bazı ağaçlar ise dün devrildi ve elektrik kesintisine neden oldu.

Lefkoşa Dereboyu’nda Kanlı Dere üzerinde devrilen ağaçlar

Akdoğan’da ağaç devrildi

Ziyamet’te ağıl yıkıldı

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.