banner913
banner932
banner1012

Falyalı: 50 bin dolara 2500 test kiti aldık

banner1020

İş insanları Halil ve Hüsnü Falyalı, 50 bin dolar ödeyerek, ülke sağlık sistemine 2 bin 500 adet "Covid-19 Hızlı Test Kiti" aldıklarını açıkladı

banner974
Falyalı: 50 bin dolara 2500 test kiti aldık

banner971

İş insanları Halil ve Hüsnü Falyalı, 50 bin dolar ödeyerek, ülke sağlık sistemine 2 bin 500 adet "Covid-19 Hızlı Test Kiti" aldıklarını açıkladı.
Falyalı tarafından yapılan açıklamada, söz konusu test kitlerinin alınması için bir başka iş insanı Mete Özmerter'in özel uçağı ile Türkiye'ye uçtuğunu belirtti, bu kitlerin adaya gelmesiyle, coronavirüse karşı mücadelenin çok daha etkin sürecine inandıklarını söyledi.

 "İş insanları olarak hepimiz bu süreçte elimizi taşın altına koymalıyız" diyen Falyalı, bu desteği, bu ülkeden kazandıklarını, yeniden ülkeyle paylaşmak olarak gördüklerini söyledi.
Halil ve Hüsnü Falyalı, test kitlerinin satın alınması ile ilgili proforma faturayı da paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.