banner913
banner932
banner1012

"Erken seçimle ülkenin gündemi değişti"

LTB Başkanı Harmancı, Ana muhalefet CTP’nin 7 Ocak’ta erken seçime gidilmesi önerisinin ardından erken seçim konusuyla ülkede gündemin değiştiğini söyledi. Kıbrıs Türk halkının bugüne kadar çok seçim gördüğünü ve yaşadığını hatırlatan Harmancı, önemli olanın seçimlerin toplumu daha iyi noktaya taşıması olduğunu vurguladı

banner974
"Erken seçimle ülkenin gündemi değişti"

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, 7 Ocak 2018’de yapılması planlanan erken seçimle ilgili, önemli olanın seçimlerin toplumu daha iyi noktaya taşıması olduğunu vurguladı.

Yeni yılın hemen arkası olan Ocak seçimlerine toplumun çok alışık olmadığını söyleyen Harmancı, “Umarım seçim hepimizi en az etkileyecek şekilde geçer”dedi

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Bayrak Radyosu’nda yayınlanan “45 Dakika”programında 7 Ocak 2018’de yapılması planlanan erken seçimle ilgili değerlendirmede bulundu.

Harmancı, Ana muhalefet CTP’nin 7 Ocak’ta erken seçime gidilmesi önerisinin ardından erken seçim konusuyla ülkede gündemin değiştiğini söyledi Kıbrıs Türk halkının bugüne kadar çok seçim gördüğünü ve yaşadığını hatırlatan Harmancı, önemli olanın seçimlerin toplumu daha iyi noktaya taşıması olduğunu vurguladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde yerel gündemin seçim olmadığını, ancak seçimin belediyeyi de etkileyeceğini ifade eden Harmancı, “seçim yasakları girecek, yeni ihale açılmayacak.Hepimizi bağlayıcı bir döneme giriliyor”diye konuştu.

Yeni yılın hemen arkası olan Ocak seçimlerine toplumun çok alışık olmadığını söyleyen Harmancı, bütçe onaylanmayacak, bütçeyle ilgili yeni hükümet tek kalacak gibi görünüyor, bunlar hepimiz için sıkıntı verecek.”dedi.

Harmancı, Meclis’te 4 partili bir Meclise doğru gidildiğini belirterek “Yapılan anket sonuçlarında UBP, CTP, TDP ve Halkın Partisi’nin barajı aşacağı görülüyor. Daha gidilecek 2 ay gibi bir yol var, değişimi gösterebilecek olan partiler yükselecek gibi görülüyor.”dedi.

Mehmet Harmancı, TDP’nin Ocağın 7’isine kadar yoğun bir çalışma içinde olacağını, doğru adaylarla doğru zemin üzerinde bugüne kadar sürdürdüğü iyi ve ilkeli siyasetinin üzerine kuracağı politikalar ile iyi bir sonuç almak için uğraşacağını kaydetti.

Harmancı, “Umarım seçim hepimizi en az etkileyecek şekilde geçer”dedi. LTB Başkanı Harmancı, belediyenin bu dönemde kendi görevlerini aksatmadan gerçekleştireceğini de söyledi.

Harmancı, Bayrak Radyosu’nda yayınlanan “45 Dakika”programında ayrıca Belediye’nin yeni çalışmaları ile altyapı, sosyal ve kültürel projelerini de anlattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.