banner913
banner932
banner1012

Elektrik kesintisi

banner1020

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan (KIB-TEK) yapılan açıklamada yarın ülkenin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını bildirdi.

banner974
Elektrik kesintisi

banner971

İşte kesinti uygulanacak olan bölgeler; 

Geçitkale Trafo Merkezi’nde yapılacak bakım-onarım çalışması nedeniyle yarın 09:00 ile 14:00 saatleri arasında Boğaziçi, Sınırüstü, Altınova ve Ağıllar Bölgesi, Akova, Akova Ağıllar Bölgesi, Yıldırım, Cemer Su, Alaniçi, Dörtyol, Dörtyol Ağıllar Bölgesi, Pirhan, İnönü, Sütlüce, Pınarlı, Ulukışla köyünün bir bölümü, Turunçlu, Kurudere, Aslanköy, Aslanköy Askeri Tesisleri, Gönendere, Tirmen, Tirmen İçme Suyu Pompası, Ergenekon, Geçitkale, Geçitkale Ağıllar Bölgesi, Kanizi Petrol Bölgesi, Çamlıca, Yamaçköy, Mallıdağ, Çınarlı ve Baz İstasyonları, Tatlısu Köy içi, Köy Su Kuyusu, Anayol Seralar Bölgesi, Tatlısu Sahil, Sahil Benzin İstasyonu Bölgesi, Eski Tavuk Çiftliği, Sahil Seralar Bölgesi, Mallıdağ Kavşağı-Küçük Erenköy arası sahil ve Küçük Erenköy köyleri. 

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle ise 09:00 16:00 saatleri arasında Mersinlik Köyü ile Zambak Tatil Köyü.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.