banner913
banner932
banner1012

Dürüst ve Taksiciler Bakanlıkta görüşecek

banner1020

banner974
Dürüst ve Taksiciler Bakanlıkta görüşecek

banner971

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı İzin Kurulu’nun Turistik T izinlerini yasal düzenleme yapılıncaya kadar durdurma kararı almasının ardından taksicilerin eylemleri de askıya alındı.
Birleşik Taksiciler Birliği’nden yapılan açıklamada, “Haklı taleplerimizi görüşmek ve çözüme ulaştırmak adına 13 Ekim’de (yarın) Ercan Havaalanı’nda yapılacak eylemimizi askıya alma konusunda Birleşik Taksiciler Birliği çatısı altındaki tüm birlik başkanlarıyla görüşüp uzlaşı sağlanmıştır” denildi..
Taksiciler yarın ayrıca sabahleyin Bayındırlık ve Ulaştırma  Bakanı Kemal Dürüst'ün davetiyle bir görüşme yapmak için bakanlığa gidecek.  
Taksiciler, Turistik T izinlerinin durdurulması talebiyle pazartesi günü Lefkoşa’da ve Ercan’da eylem yapmış, hükümetin önlem almaması halinde cuma günü (yarın) Ercan’da eyleme devam edeceklerini açıklamışlardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.