banner913
banner932
banner1012

DÜRÜST: “BİLİŞİMİN ENGELSİZ YAŞAMA KATKI KOYMASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI”

banner1020

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Engelsiz Bilişim Günlerinde alınan kararların uygulanmasına katkı koyacaklarını söyledi.

banner974
DÜRÜST: “BİLİŞİMİN ENGELSİZ YAŞAMA KATKI KOYMASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI”

banner971

Dürüst, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Yakın Doğu Üniversitesi’nden oluşan bir heyeti bakanlıkta kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre görüşmede, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in desteğiyle YDÜ’de dördüncüsü düzenlenen “Engelsiz Bilişim Günleri” çerçevesinde alınan kararlar ele alındı.

Dürüst görüşmede, bilişimin engelsiz yaşama direk katkı koyması için bugün düğmeye basıldığını, bakanlık olarak Engelsiz Bilişim Günleri’nde alınan kararların uygulanmasına katkı koyacaklarını söyledi.

Dürüst, “Uygulanacak projeler çerçevesinde yasal ve tüzüksel değişiklikleri hayata geçirerek gerekli adımları atacağız. Bilişime ulaşma olanağına sahip olmaları ve daha rahat bir yaşam için gerekli alt yapının geliştirilmesi için tüm girişimlerde engelli kardeşlerimizin yanlarında olacağız” dedi.


Kaynak: TAK
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.