banner913
banner932
banner1012

Dünya çocukları ülkemizde

banner1020

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın bu yıl düzenlediği 19. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali etkinlikleri bugün başlıyor. Bu çerçevede altı ülkeden ekipler ülkemize gelmeye başladı

banner974
Dünya çocukları ülkemizde

banner971

Necati KÜLAHLILAR
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları çerçevesinde, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın bu yıl düzenlediği 19. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali etkinlikleri bugün başlıyor. 24 Nisan’a kadar sürecek festivale, KKTC ile birlikte, 6 ülkeden 6 ekip katılacak. Etkinliklerde Türkiye Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu-Kuzeyin Uşakları, Rusya,  Tataristan, Kırgızistan, Litvanya, Sırbistan ekibi ise pazartesi sabah Larnaka hava alanından girişlerine izin verilmeyerek ülkelerine geri gönderildi. Pazartesi akşamı ülkemize Ercan hava limanından gelen Kırgızistan ve dün öğlen ve akşam olmak üzere Türkiye ekipleri geldi. Bugün saat 15.30’da ise Tataristan’ın Ercan Hava Limanı’ndan gelmesi bekleniyor.    

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.