banner913
banner932
banner1012

Drenaja kuyu boşaltılıyor!

banner1020

Kermiya’da bulunan Muammer Yağcıoğlu Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar, yine aynı bölgede kalan bir şahsın yağmur suyu drenaj sistemine büz döşeyerek kuyu boşaltmasından şikayetçi oldu

banner974
Drenaja kuyu boşaltılıyor!

banner971

Kermiya’da bulunan Muammer Yağcıoğlu Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar, yine aynı bölgede kalan bir şahsın yağmur suyu drenaj sistemine büz döşeyerek kuyu boşalttığını ifade etti.

Bölgede yaşayan bir vatandaş, sosyal medya aracılığıyla paylaştığı görüntülerde bazı kişilerin yağmur suyu kanalına pis su kuyusunu boşalttığı görülüyor.

Yağmur suyu drenaj sistemine boşaltılan pis su taşma yaparak sokağa akıyor. Vatandaşlar, konudan şikayetçi olarak Lefkoşa Türk Belediyesi’ne başvurduklarını ancak belediyenin bir şey yapamayacağını ve konuyu polise götürmesi gerektiğinin söylendiğini belirtti.

Haber Kıbrıs’a ulaşan vatandaşlar, yağmur suyu drenaj hattına pis suyu boşaltan kişinin LTB Meclis Üyesi olduğunu da ifade ederek “Biz kimsenin pis suyunu çekmek zorunda değiliz. Yağmur suyu drenaj sisteminden taşan pis sular sinek ve bir çok haşerenin sokakta üremesine neden oldu” diye isyan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.