banner913
banner932
banner1012

Direksiyon başında rahatsızlandı, yaşamını yitirdi

banner1020

Mutluyaka-Tuzla köyleri arasında arasında aracı ile seyreden 66 yaşındaki Kamuran Arsan direksiyon başında rahatsızlanarak yaşamını yitirdi

banner974
Direksiyon başında rahatsızlandı, yaşamını yitirdi

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mutluyaka-Tuzla köyleri arasında KJ 983 plakalı aracı ile seyreden 66 yaşındaki Kamuran Arsan direksiyon başında rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Polis Basın Subaylığı’ndan elde edilen bilgilere göre dün saat 12:00 raddelerinde KJ 983 plakalı aracı ile Mutluyaka istikametinden Tuzla istikametine doğru yalnız seyreden 66 yaşındaki Kamuran Arsan muhtemelen rahatsızlanarak aracın kontrolünü kaybetti. Aracın kontrolünü kaybeden Arsan, yoldan çıkarak tarlaya girdi ve 300 metre tarlada ilerledikten sonra taş bende vurarak durdu. Olay  yerine yakın bir kişinin ifadesine göre ise aracı ile taş bende vurduktan sonra duran Arsan, aracından inerek yere oturdu ve hayatını kaybetti. Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatan polis, Arsan’ın kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde duruyor. Arsan’ın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsiden sonra belli olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.