banner913
banner932
banner1012

Dipkarpazlı vatandaşın iş isyanı

banner1020

Dipkarpaz sakini Şükrü Çetinkaya 10 yıl boyunca bölgede eşek bekçiliği yaptığını ancak 2016 yılında bütçe yetersizliği nedeniyle kendisi ve 13 arkadaşının işten çıkarıldığını, geçtiğimiz aylarda tüm arkadaşlarının işe alınmasına karşın kendisinin listede olmasına karşın çağrılmadığını ifade ederek bu durumdan UBP yetkililerini sorumlu tuttu

banner974
Dipkarpazlı vatandaşın iş isyanı

banner971

Dipkarpaz’da eşek bekçiliği yapan Dipkarpaz sakini vatandaşımız işten çıkarıldıktan 1 yıl sonra arkadaşlarının tekrar işe alındığını ancak kendisinin alınmadığını söyleyerek buna isyan etti.

Dipkarpaz köyü sakini Şükrü Çetinkaya isimli vatandaş,  kendisinin hak sahibi olduğu halde yerine başkasının alındığını söyleyerek bu durumdan bazı UBP yetkililerini sorumlu tuttu.

Çetinkaya UBP-DP hükümeti tarafından mağdur edildiğini savundu. Bölgede 2006 yılından beri eşek bekçiliği yaptığını söyleyen Çetinkaya, 2016 yılında 13 arkadaşı ile birlikte bütçe yetersizliğinden işten durdurulduklarını dile getirdi. Çetinkaya, işten durdurulan diğer arkadaşlarının işe tekrar alındığını kendisinin de listede olduğu halde işe çağırmadıklarını öne sürdü.

UBP yetkililerine neden işe alınmadığını sorduğunu ifade eden Çetinkaya, UBP’nin bölgedeki etkili isimleri Mehmet Demirci, Hamit Bakırcı ve Dursun Oğuz’un kendisini listeden çıkardığını iddia etti. Çetinkaya, kendisinin son belediye seçimlerinde Mehmet Demirci’ye oy vermediği gerekçesiyle işe alınmadığını da sözlerine ekledi.

Başbakan Özgürgün ile de görüştüğünü, gereğinin yapılacağına dair söz aldığını ancak hala daha işe alınmadığını söyleyen Çetinkaya, UBP milletvekili Hamit Bakırcı’nın kendisi ve ailesi ile alay ettiğini öne sürdü.

Evli ve iki çocuk babası olan Şükrü Çetinkaya,  yapılan davranışların kendisini üzdüğünü ve yapılan haksızlığın kendisini mağdur ettiğini dile getirerek işsiz olduğu için perişan olduğunu vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.