banner913
banner932
banner1012

Dikmen'de dün öğle saatlerinde çıkan yangın korkuttu

banner1020

Dikmen’de Sosyal Konutlar Bölgesi’nde dün öğle saatlerinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da traktörleriyle yangına müdahale...

banner974
Dikmen'de dün öğle saatlerinde çıkan yangın korkuttu

banner971

Dikmen’de Sosyal Konutlar Bölgesi’nde dün öğle saatlerinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da traktörleriyle yangına müdahale etti

 

 

Dikmen’de dün öğle saatlerinde çıkan yangın korkuttu.

Tespit edilemeyen bir nedenden dolayı Dikmen Sosyal Konutlar Bölgesi’nde dün saat 14:00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü.

İtfaiye ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da traktörleriyle müdahale ederek yangının daha çok alana yayılmasına ve evleri tehdit etmesine engel olmaya çalıştı.

Yangının sosyal konutlara yakın bir yerde çıkması, vatandaşlarda paniğe neden oldu.

Bazı vatandaşlar, evlerinden çektikleri su lastikleriyle itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalıştı.

 

Bazı vatandaşlar ise korku dolu bakışlarla itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini izledi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.