banner913
banner932
banner1012

Dikkatsizliğin sonu

banner1020

18 yaşındaki genç, yönetimindeki araçla Lefkoşa Dumlupınar bölgesinde seyrederken karşı şeride geçti ve başka bir araçla çarpıştı

banner974
Dikkatsizliğin sonu

banner971

Murat ASLAN

Ülkemizde son günlerde oldukça fazla artmaya başlayan dikkatsiz sürüş nedeniyle kazalara dün akşamüzeri Lefkoşa’da bir yenisi daha eklendi.

Kaza saat 17.30 sıralarında meydana geldi.

18 yaşındaki Hüseyin Akay, Mimar Mehmet Vahip Caddesi üzerinde yönetimindeki JY 363 plakalı araçla Hamitköy istikametine doğru seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçerek, Serdar Alperen yönetimindeki NU 401 Z plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonucunda Hüseyin Akay yönetimindeki araçta yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Mehmet Resul Tenekeci hafif şekilde yaralanarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Her iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.