banner913
banner932
banner1012

Digiturk yıldızları Güzelyurt’ta parlayacak

banner1020

banner974
Digiturk yıldızları Güzelyurt’ta parlayacak

banner971

2001 yılında hizmet vermeye başlayan Digiturk’ün Kıbrıs Distribütörü Digitech İletişim, büyüyen yapısı içerisinde Lefkoşa, Girne ve Mağusa şubelerinin ardından, hizmet noktalarına bir yenisini ekleyerek, dördüncü şubesini Güzelyurt halkının hizmetine sundu.

En iyi içeriği, en yeni teknolojilerle birleştirerek üyelerine sunma hedefini benimseyen ve Ağustos 2016’dan bu yana faaliyetlerine küresel yayıncılık devi beIN MEDIA GROUP çatısı altında devam eden Digiturk’un temel amacı; güçlü içerik ve yayın kalitesini dünya standartlarına taşımak ve yenilikçi yaklaşımlar ile üyelerine en zengin içeriği, en üstün teknolojiyle sunarak, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımaktır.

Bu bağlamda; yeni eklenen kanalları, yenilenip üstün teknolojiyle donatılan stüdyoları, zengin içerikleri ve yeni paket yapısıyla birlikte Digiturk, her konuda büyük bir yenilik ve değişim içine girmiştir. Bu yenilikleri ada halkına en iyi şekilde sunabilmek için Digiturk Kıbrıs Distribütörü Digitech, hizmet ağını daha da geliştirerek Güzelyurt bölgesine yeni bir şube açmıştır.

Digiturk’un yeni paket yapısında; Ailenin Yıldızı, Filmin Yıldızı, Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu olmak üzere Yıldız konseptiyle hazırlanan paketler; hem içerik hem uygun fiyat avantajıyla üyelerin büyük beğenisini toplamıştır. Mevcut ve yeni üyelere özel hazırlanan, cazip fırsatlar sunan kampanyalar, uygulamalar ve hizmetler Türkiye’yle eş zamanlı ve aynı ücretlendirmeyle adamızda da sunulmaktadır. Digiturk Kıbrıs distribütörü Digitech İletişim; http://digiturkkibris.com, Digiturk Kıbrıs Facebook sayfası, 444 77 33 Çağrı merkezi, bayi kanalı ve Lefkoşa, Girne, Mağusa, Güzelyurt hizmet noktalarıyla üyelerine pek çok kanaldan hizmet vermektedir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.