banner913
banner932
banner1012

Devlet Hastanesi'ndeki boş alanlar otoparka dönüştürülecek

banner1020

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde atıl durumda olan boş alanların asfalt ya da parke döşenerek otoparka dönüştürüleceği açıklandı

banner974
Devlet Hastanesi'ndeki boş alanlar otoparka dönüştürülecek

banner971

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın teknik ekipleri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu ve iki bakanlığın bürokratları bu kapsamda Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde inceleme yaptı.

Hastane Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı da bakanlara ve bürokratlara eşlik etti. Yetkililer, inceleme sırasında Planlama İnşaat Dairesi teknik personelinden bilgi aldı.

SUCUOĞLU: “OTOPARKTA ZAMAN ZAMAN SIKIŞIKLIKLAR OLUYOR”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Faiz Sucuoğlu ve Kemal Dürüst burada basına açıklamalar yaptı.

Sağlık Bakanı Sucuoğlu, bir süre önce hastanenin ön kısmında bulunan ve sadece hastane doktorlarına ait olan otoparkta düzenlemeler yapıldığını anımsattı.

Sucuoğlu, “Büyük alan olmasına karşın, hem doktorların hem de halkın kullanımına açılan otoparkta zaman zaman sıkışıklıklar olmaktadır. Bu sorunu ortadan kaldırmak adına, hastanemiz içerisinde atıl durumda bulunan boş alanları asfalt ya da parke döşenmesi suretiyle otopark alanına dönüştüreceğiz” dedi.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin yoğun hizmet veren bir hastane olduğunu belirten Sucuoğlu, “Vatandaşlarımızın hastaneye ulaşabilmelerini kolaylaştırmak için buradaki altyapı çalışmalarımız devam edecek” ifadesine yer verdi.

Sucuoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Kemal Dürüst’ün, hastane önündeki otoparkın yeniden düzenlenmesinde büyük katkısı olduğunu belirtti, teşekkürlerini iletti.

DÜRÜST: “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, “Bakanlığımızın ilgili teknik ekipleriyle, Sağlık Bakanımız ve Hastane Başhekimimiz ile birlikte neler yapabileceğimizin tespiti için bu inceleme ziyaretini gerçekleştirdik” dedi.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin ihtiyaçlara cevap verecek alt yapıya kavuşturulması için üzerlerine düşeni yapacaklarını vurgulayan  Kemal Dürüst şöyle devam etti:

“Sağlık Bakanlığımızın öngördüğü çerçevede, Bakanlığımıza bağlı ilgili teknik Dairelerimiz, her ne gerekiyorsa yapmaya hazır. Karayolları ve Planlama İnşaat Dairelerimiz, çok yoğun çalışan iki daire ancak söz konusu insan sağlığı. Her türlü önceliği vererek, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.