banner913
banner932
banner1012

Denize beleş girmek isteyenlere işletme görevlilerinden engel

banner974
Denize beleş girmek isteyenlere işletme görevlilerinden engel

banner971

Gemikonağı Mardinli Restaurant Plajı’nda çıkan kavga nedeniyle polis tarafından karakola götürülen 6 kişinin ifadeleri alındı. Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, saat 11.00 sıralarında “Plajlar Herkesin Platformu”ndan 10 genç Mardinli Restaurant Plajı’nda denize girmek istemesi nedeniyle, plaj görevlileri ile gençler arasında kavga çıktı. Kavga eden 3 plaj görevlisi ile denize girmek isteyen 3 genç ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 6 yıl önce
Polis bir tahkikat başlattı. Karşılıklı darp olayı. Ancak esas olan bu gençler oraya girebilirmi, giremezmi ? Açıklamada polis bu konuya değinmedi. Bu konu yeni olaylara gebe.
Avatar
Erkin - 6 yıl önce
Resturant plaji? Dus vede tuvalet servislerini sunmak ilgili resturant sahibine, denizin, plajin sahibi olma hakkini vermez.yasaya aykiri davranis, vatandasi denizden alikoymak, kavgaya sebep yaratma sebeplerinden dolayi resturant sahibi hakkinda tamamen ayri bir yasal islem acilmali. Resturant psahibi vede bunun gibi kendi cikari icin yasayi hice sayanlara acik, temiz bir mesaj verilmelidir.