banner913
banner932
banner1012

Deniz sesi ve doğayla içi içe bir mekan

banner1020

Arkın Palm Beach Hotel bünyesinde geçtiğimiz akşam hizmete giren Kumm Restaurant, deniz sesi ve eşsiz doğanın güzelliğiyle konuklarına birbirinden leziz tatları 70'ler 80’ler 90’lar ve 2000'lerin müzikleriyle sunuyor

banner974
Deniz sesi ve doğayla içi içe bir mekan

banner971

Gazi Mağusa’nın incisi Arkın Palm Beach Hotel bünyesinde cumartesi akşamı yepyeni bir mekan daha hizmete girdi.

Kumm Restaurant  görkemli bir açılış ile kalabalık bir davetli konuğun katılımıyla hizmete girdi.

Haftanın 6 günü hizmet verecek olan restaurantta misafirlere fix menü servisi yapılacak. Restaurantta ayrıca dj eşliğinde 70'ler 80’ler 90’lar ve 2000'lerin müzikleri ile misafirlere keyif dolu saatler yaşatacak. Deniz sesi ve eşsiz doğa huzurunda hizmet verecek olan Kumm Restaurant’ta özel saatler yaşanacak.

Cumartesi gecesi Mağusa’nın seçkin iş adamları ve eşleri, iş kadınları restaurantın açılısında Arkın Palm Beach Hotel’in Halkla İlişkiler Müdürü Yeşim Koreli tarafından kapıda karşılandı. Konuklar leziz yemekleriyle birlikte keyifle yudumladıkları içkileriyle keyifli saatler yaşarlarken, restaurant konuklardan tam not aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.