banner913
banner932
banner1012

DEMD'den açık artırma ile satış

banner1020

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü’nün Haspolat ve Gazimağusa şubesinin açık ambarlarında, Sivil Havacılık Dairesi Ercan Devlet Hava Limanı’nda ve Karayolları Dairesi Müdürlüğü’nde açık artırma ve peşin para ile satış yapılacak.

banner974
DEMD'den açık artırma ile satış

banner971

 Daireden yapılan açıklama şöyle:
“Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü’nün Haspolat  ve Gazimağusa şubesinin açık ambarlarında, Sivil havacılık Dairesi Ercan Devlet hava limanında,Karayolları Dairesi Müdürlüğü Lefkoşa da hurda ayrıştırılmamış demir ve Kumköy  deniz sahilinde atıl durumda bulunan hurda 3 adet şamandıra   tahmini tüm bölgelerde 100 ton   hurda demir malzemeler  ve Devlet Dairelerinin R.H.A.araçlarının hurda aküleri ,Ercan Devlet hava limanının özel hurda  UPS aküleri tahmini 6,000kg bozuk akü ve Devlet Dairelerinin teknik atölyelerinden çıkan tahmini 15 varil yanık madeni yağ ve Karayolları Dairesinin eski iş  araçlarının yedek parçaları, muhtelif raf ömrünü tüketmiş araç dış lastikleri,Karayolları Dairesi Lefkoşa ambarında bulunan  tahmini 3 Ton hurda elektrik motorları,Gazimağusa limanında bulunan doğal mermerler lotlar halinde açık artırma ve peşin para usulü ile satışa arz edilecektir.


1-  Satış tarihi ve yeri: 
08/03/2018 tarih, Perşembe günü saat 10:00’da hurda demir, akü,madeni yağ, araç yedek parçaları lotlar halinde  açık artırma ve peşin para ile  Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Haspolat madeni yağ ambarında.


2- Satış tarihi ve yeri:
08/03/2018 Perşembe günü saat 12:00’de hurda elektrik motorları ve raf ömrü dolmuş  araç dış lastikleri lotlar halinde Karayolları Dairesi Müdürlüğü Lefkoşa atölyesinde.
 

3- Satış tarihi ve yeri:
09/03/2018 tarih,Cuma günü saat 10:00’da muhtelif ebatlarda  doğal mermereler  lot halinde açık artırma ve peşin para ile Gazimağusa  Limanı  9 nolu açık ambarında .

Yukarıda  verilen  adreslerde sadece ayrıştırılmamış hurda demir ihalesi  açık artırmasına katılacak olan alıcı/alıcılar 20.000.00 TL (yirmi bin Türk Lirası) 45 gün süreli geçici banka teminat mektubu  veya  Maliye Bakanlığı Gelir ve Vergi Dairesi  veznesine yatırılacak para karşılığı alınan makbuz  ve de  Devlet’e vergi  borcu olmadığına dair belge getirecektir.


Not: Hurda akü ve yanık madeni yağ ihalesine katılacak olan alıcılar. Çevre Koruma Dairesinin uygun bulup verdiği hurda akü ve yanık madeni yağ alma ve taşıma izin belgeli şahıslar/firmalar katılabilirler. İzin belgeleri olmayanlar ihaleye kesinlikle katılamayacaklardır. 

 
Daha fazla bilgi ve şartnameyi  07/03/2018 tarihine kadar Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü Ayniyat ve Levazım Şubesinden temin etmeleri  gerekmektedir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.