banner913
banner932
banner1012

Değirmenlik Belediyesi personelinden kan bağışı

banner1020

Değirmenlik Belediyesi, “KKTC’de Düzenli ve Güvenli Kan Bağışçısı Kazanımı Projesi”ne destek verdi ve personel kan bağışı yaptı

banner974
Değirmenlik Belediyesi personelinden kan bağışı

banner971

Türk Kızılayı ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı, Değirmenlik Belediyesi ile işbirliği içerisinde bölgede kan bağışı kampanyası başlattı.

“KKTC’de Düzenli ve Güvenli Kan Bağışçısı Kazanımı Projesi” kapsamında başlatılan kampanyaya ilk olarak Değirmenlik Belediyesi personeli öncülük etti.

22.11.2017’de Değirmenlik Belediyesi şantiyesine, Kan Bankası araçlarıyla gelen, Türk Kızılayı’na mensup 12 kişilik ekip, belediye personelinin bağışladığı kanları aldı.

Kan bağışına karşı duyarlılık yaratmak ve farkındalığı arttırmak amacıyla; Değirmenlik Belediyesi personeli, meclis üyeleri, muhtarlar ve azalara yönelik ilk olarak, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde seminer verilmişti.

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, kan bağışının çok önemli olduğunun altını çizerek, halkın bu konuda duyarlı olması gerektiğini, çünkü kazanılan her kan bağışçısının yeni bir yaşam umudu anlamına geldiğini belirtti.

Elazığ Türk Kızılayı Kan Hizmetleri Bölümü’nden Selçuk Dağtekin, hemşireler ve yardımcılarından oluşan ekip, önceden belirlenen tarihler ışığında ve yine önceden halka duyurular yapılarak bölgesel olarak kan bağışı kampanyalarını sürdürecektir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.