banner913
banner932
banner1012

“Daha aydınlık günlere yeni bir kapı açtık”

banner1020

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Günsel, Girne Üniversitesi Diş Hastanesi’nin, halkın yanında çevre ülkelerin ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm ihtiyaçlarının giderileceğini belirtti

banner974
“Daha aydınlık günlere yeni bir kapı açtık”

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, sağlık alanında bölgenin en donanımlı hastanesi olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin halkımız insanına olduğu kadar, ileri düzeyde araştırma yapmak isteyen bilim insanlarına ve dünyanın her yerinde şifa arayan hastalara hizmet vermekte olduğunu, geçen yıl hizmete giren, geleceğin teknolojisi olarak tanımlanan cihazlar ve modern alt yapı ile donatılmış Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin de bu anlayışa sahip en önemli eserlerden biri olarak hizmet vermekte olduğunu hatırlattı.  
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin tıp teknolojisinde lider olmasının en büyük hedeflerinden biri olduğunu ifade eden Doç. Dr. İrfan S. Günsel, teknoloji dendiğinde Yakın Doğu Üniversitesi’nin akla ilk gelen merkezlerden biri olması için birçok alanda yoğun çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Doç. Dr. İrfan S. Günsel açılış törenindeki konuşmasına şöyle devam etti; “Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ve Hastanesi’nin ilk tuğlalarını koyduğumuz günden bugüne geçen zaman içinde eğitim alanında olduğu gibi sağlık alanında da ülkemiz sınırlarını aşan önemli atılımlara imza attık.  Ancak dünya çapında bu önemli atılımları gerçekleştirirken köklerimizin nerede olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Doğduğumuz, doyduğumuz ve her zaman vurgun olduğumuz bu topraklarda yaşayan değerli insanlarımıza eğitimin olduğu kadar sağlığın da her alanında en iyi hizmeti vermek için her yeni gün kendimizle yarıştık.  Bugün bu yarışın yeni bir parkurunda, yeni bir başarıya imza atmanın mutluluğunu ve gururunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Başarılar paylaşılınca güzeldir.  Buraya böylesi güzel bir bina dikmek, bu binayı en yeni teknoloji ile donatmak ve en nitelikli diş hekimlerini bu çatı altında toplamak önemli bir başarıdır. Ancak bizler için asıl başarı, diş ağrısı çeken bir güzel evladımızın yüzündeki kaygı, acı ve korku dolu bir bakışın pırıl pırıl parlayan bir gülümsemeye dönüşmesidir. Bizim diş sağlığı alanında geleceğimizi aydınlatan ışık, çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin, yaşlılarımızın kalpten gülümsemelerinde sağlıklı dişlerinden yansıyan ışık olacaktır.” 
Girne Üniversitesi Diş Hastanesi ile diğer alanlarda olduğu gibi, diş sağlığı alanında da daha aydınlık günlere yeni bir kapı açtıklarını, insanların acılarıyla girecekleri bu kapıdan, şifa bularak ve yüzlerinde sağlıklı bir gülümsemeyle çıkacaklarını ve düzenli diş sağlığı kontrolleri ile hem sağlıklı hem de bilinçli bir toplum yaratılacağını vurgulayan Doç. Dr. İrfan S. Günsel, ayni zamanda Girne Üniversitesi Diş Hastanesi’nde verilecek seminerler, eğitimler ve halk taramaları ile diş sağlığı alanında toplumsal farkındalığın arttırılacağını da söyledi. 
Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Girne Üniversitesi Diş Hastanesi’nde yapılacak bilimsel uygulamaların, yeni tedavi yöntemlerinin geliştirilmesi ve halka daha üst düzeyde diş sağlığı hizmeti verilmesine olanak sağlayacağının da altını çizdi. GİRNE BÖLGESİ’NİN İLK VE TEK TAM DONANIMLI DİŞ HASTANESİ
Ulus aşırı bir vizyonla gerçekleştirilen Girne Üniversitesi Diş Hastanesi’nin, Girne Bölgesi’nin ilk ve tek tam donanımlı Diş Hastanesi olduğunun altını çizen Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Girne Bölgesi halkının yanında, tüm adanın ve hatta çevre ülkelerin ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm ihtiyaçlarının giderileceğini, diş sağlığı alanında en üst düzeyde hizmet sunmanın hedeflendiğini belirtti.  
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.