banner913
banner932
banner1012

Cyprofresh mühürlendi

banner1020

Haspolat Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Cyprofresh Gıda Deposu’nda çok sayıda etiketsiz ve tarihi geçmiş donmuş hayvansal ve süt ürünü ele geçirildi. İşletmenin deposu mühürlendi

banner974
Cyprofresh mühürlendi

banner971

 Lefkoşa Belediyesi, çok sayıda etiketsiz ve tarihi geçmiş donmuş hayvansal ve süt ürünü bulunan Cyprofresh Gıda Deposu’nu mühürledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilgili işyeri ile ilgili müsadere ve tahkikatın devam ettiği, müsadere edilen ürünlerin türü ve miktarı ile ilgili detayların ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Açıklamada, Polis Genel Müdürlüğü ve Veteriner Dairesi’ne de konuyla ilgili bilgi verildiği belirtildi.

Öte yandan konuyla ilgili LTB Başkanı Mehmet Harmancı’dan da açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı şöyle dedi:

“Bugün (dün) depo olarak kullanılan bir işyerinde tonlarca ağırlığında tarihi geçmiş peynir ve diğer süt ürünleri ile hayvansal ürünler ele geçirip imha ettik. 
Konuyla ilgili olarak gerek polis gerekse de veteriner dairesi ile bilgi paylaşımında bulunduk. 
Müsadere işlemine yarın (bugün) de devam edeceğiz. İlgili işyeri mühürlenmiştir.
Lefkoşa Türk Belediyesi, ismi cinsi adı şanı kim isterse olsun, insan sağlığını ranta takas eden bu zihniyetle korkusuzca mücadelesine devam edecektir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.