banner913
banner932
banner1012

Cumhuriyet coşkusu

banner1020

KKTC’nin 34’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında dün gece Lefkoşa’da fener alayı yürüyüşü, dans gösterileri ve konserler düzenlendi

banner974
Cumhuriyet coşkusu

banner971

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK), KKTC’nin 34’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında başkent Lefkoşa’da bir dizi etkinlik düzenledi.
Dün saat 17.00’den itibaren başlayan etkinlikler çerçevesinde

Lefkoşa Dereboyu’nda KTBK Bandosu ve DAÜ Korosu’nun Özel Eğitim Vakfı’yla birlikte gösteri ve konseri, Eski Pronto Çemberi’nde Gençlik Dairesi Folklor ekibinin gösterisi yapıldı.

Osmanpaşa Caddesi’ndeki Cadı’nın Evi önünde ise GKK Bandosu ve Mehteran Bölüğü konserleri icra edildi.
Üç noktada icra edilen etkinliklerin bitimiyle saat 18.15’te Şehitler Anıtı Çemberi’nden başlayarak, Cumhuriyet Meclisi önünden Asal Şube ve Terminal güzergâhında fener alayının da katılımıyla kortej yürüyüşü yapıldı.

Daha sonra Lefkoşa Terminali’nde Cumhuriyet Şöleni düzenlendi.

Büyük ilginin olduğu ve terminalin tıka basa dolduğu şölende Kıbrıslı Türk sanatçılar Buray ve Ziynet Sali de sahne aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.