banner913
banner932
banner1012

“Çöpler, çöp konteyneri içine neden atılmıyor?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, tüm uyarılara rağmen insanların çevreyi kirletmeye devam ettiğini belirterek bize bir fotoğraf göndererek sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Çöpler, çöp konteyneri içine neden atılmıyor?”

banner971

Özellikle Lefkoşa içinde birçok bölgenin düzeli olarak çöpünün toplandığını belirten Lefkoşalı vatandaşlarımız, buna rağmen fotoğrafta görüldüğü gibi çöp konteyneri olmasına rağmen molozların ve kutuların konteynerin içine değil dışarıya bırakılmasına anlam veremediklerini kaydettiler.

Bu dışarıya bırakılan kutular ve molozların gerek, kedi, köpekler gerekse rüzgar nedeniyle etrafa yayıldığına birçok defa şahit olduklarını belirten vatandaşlarımız, bu nedenle etrafa çöp ve molozların bırakılmaması gerektiğini belirttiler.

Bu şekilde çöp konteyneri yerine etrafa çöp ve moloz bırakan kişilerin cezalandırılması gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, aksi şekilde bu kirliliğin önüne geçilemeyeceğini kaydettiler

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.