banner913
banner932
banner1012

Çocuklarla ilgili haberlerde etik kurallara hassasiyet gösterilmeli

banner1020

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, bilgi veren kim olursa olsun, çocuklarla ilgili haberler yapılırken, onların hayatlarını daha da riske atmamak adına, etik kurallara daha fazla hassasiyet gösterilmesinin önemini vurguladı.

banner974
Çocuklarla ilgili haberlerde etik kurallara hassasiyet gösterilmeli

banner971

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanlığı, bir gazetede bugün yayımlanan ve kızı madde bağımlısı olan bir annenin sözleriyle ilgili haber konusunda açıklama yaptı.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, aile içi olumsuzluklar ve çevresindeki riskli gruplar nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşayan danışanlarının, bu süreci en sağlıklı şekilde atlatması konusunda, başvurunun yapıldığı ilk günden bu yana mesai mevhumu gözetmeksizin gerekli desteği sürdürdüğünü vurguladı.

Söz konusu genç kızın da komisyonun 22 Nisan’da başlattığı destek programında yer aldığı kaydedilen açıklamada, süreçle ilgili bilgi verildi; evden kaçan kızla iletişim kurularak evine dönmesinin sağlandığı anlatıldı.

Annenin destek programına dahil olmadığı, babanın ise programa alındığı kaydedilen açıklamada, sorun yaşayan danışana verilen hizmetler hakkında da bilgiler verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.