banner913
banner932
banner1012

Cinsel ilişkiye girmiyor diye eşini hastanelik etti

Ülkede kadına şiddet ve tacizin sonu gelmiyor! Girne’de Erkan Bayandursun adlı kişi, kendisi ile cinsel ilişkiye girmeyen eşini darp edip kaburga kemiğini kırdı. Tutuklanan zanlı, “Buradan kurtulayım, onu öldüreceğim” diye tehditler savurdu

banner974
Cinsel ilişkiye girmiyor diye eşini hastanelik etti

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de meydana gelen olayda kendisi ile cinsel ilişkiye girmeyen eşini darp edip kaburga kemiğini kıran Erkan Bayandursun tutuklanarak dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli, Erkan Bayandursun’un “Vahim zarar” ve “Ciddi darp” suçlarından tutuklandığını kaydetti. Polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlının önceki akşam saat 22.00 sıralarında kendisi ile ilişkiye girmeyi reddeden eşinin yüzüne ve vücuduna gelişigüzel vurduktan sonra, eşinin sol kaburga kemiğini kırarak hastanelik ettiğini söyledi. Yapılan şikâyetin ardından, zanlının Girne’de tespit edilerek tutuklandığını belirten Çamlıbelli, sorgulamasında ne yaptığını hatırlamadığı yönünde ifade verdiğini belirtti. Polis memuru Kader Çamlıbelli, Bayandursun’un daha önce yine aynı şekilde eşini 26 Mayıs ve 28 Ağustos 2016 yılında dövdüğünü ve aleyhinde 2 ayrı dosya olduğunu kaydetti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının Mayıs ve Ağustos 2016 yılı içerisinde eşine karşı benzer suçlardan dosyaları olduğunu göz önünde bulundurdu. Mesutoğlu zanlının ileride davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 2 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 50’şer bin TL kefalet senedi imza ederek serbest kalmasına karar verdi.

Mahkemeye çıkarılarak, Yargıcın “Tutuksuz yargılanırsan bir daha devam edecek misin?” sorusu üzerine  “Bir daha olmayacak bu kadar insan önünde özür dilerim” diyen Bayandursun salondan çıkar çıkmaz tehditler savurdu. Bayandursun, duruşmanın ardından “Ben buradan kurtulayım onu öldüreceğim” dedi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen öfkeli koca, cezaevine gönderildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.