banner913
banner932
banner1012

Ciklos'taki yüksek gerilim proje çalışması vatandaşı perişan etti

banner1020

Lefkoşa-Girne anayolunun, Ciklos mevkiinde önceki gün başlayan yüksek gerilim proje çalışması dün de trafiği felç etti. Dün yine bir kilometreye yakın araç kuyruğu oluştu. Sürücüler dakikalarca yolun açılmasını bekledi

banner974
Ciklos'taki yüksek gerilim proje çalışması vatandaşı perişan etti

banner971

Lefkoşa-Girne anayolunda, Ciklos mevkiinde sürücüler, önceki gün sabah başlayan çalışmalar nedeniyle zor anlar yaşıyorlar.

Kıbrıs Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), önceki gün yaptığı açıklamada Lefkoşa-Girne anayolunda, Ciklos mevkiinde bu pazardan itibaren 3 gün boyunca proje çalışması yapacağını, söz konusu güzergahta trafik akışının kontrollü olacağını kamuoyuna duyurdu, ancak çalışmalar Cumartesi günü başlayınca trafik, Arap saçına döndü.

Proje çalışması nedeni ile dün yine Ciklos mevkiinde anayolda trafik bir süreliğine durduruldu, güzergahta yaklaşık 1 kilometre araç kuyruğu oluştu.

Yolun trafiğe açılması için dakikalarca kuyrukta bekleyen sürücüler mağdur oldu.

YOL ZAMAN ZAMAN ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILIYOR
Polis tarafından yapılan açıklamada Lefkoşa - Girne Anayolu Ciklos mevkiinde Elektrik Kurumu tarafından yüksek gerilim hatları iyileştirme çalışmaları yapıldığından, sürücülerin emniyeti için zaman zaman yolun çift yönlü olarak kısa süreliğine trafik akışına kapatıldığı bildirildi.
Polis açıklamasında, bu yolu kullanan sürücülerin trafik işaret ve işaretlerine uymaları yavaş ve dikkatli seyretmeleri istendi.

ÜÇ GÜN SÜRECEK

3 gün sürmesi planlanan çalışmalar nedeniyle söz konusu güzergahı kullanacak sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve dikkatli seyretmeleri istendi.

Öte yandan Lefkoşa Türk Belediyesi de Kemal Aksay ile Şht. Ecvet Yusuf Caddelerindeki altyapı ve düzenleme çalışmaları başlattı.
Çalışmalar süresince her iki cadde kısmi olarak trafiğe kapalı olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.