banner913
banner932
banner1012

Çiftçiler Bursa'da Tarım Fuarı'na katıldı

banner1020

banner974
Çiftçiler Bursa'da Tarım Fuarı'na katıldı

banner971

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği (KTÇB) 11-15 Ekim tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşen, 15. Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katıldı.

Birlikten yapılan açıklamaya göre KTÇB,  tarım sektörüne katma değer yaratma ve yaptığı  yurt dışı ziyaretleriyle ülkeyi temsil ederek üreticilere katkı sağlamaya devam edecek.

KTÇB Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle, fuarların görsel olarak katkı sağlamakla birlikte eğitsel olarak da üreticilerine hizmet verdiğini söyledi.

Fuarların yarattığı katma değeri sadece üreticilerle paylaşmanın yeterli olmayacağını belirten Kelle, Samsun’da gerçekleşen tarım fuarına üretici gruplarıyla birlikte öğrencilerin gönderilmesinin, fuarların eğitsel boyutunun göstergesi açısından önem taşıdığını kaydetti.

Kelle, insanoğlunun ilk mesleği olan tarımı gençlerin tercih edebilecekleri ana meslek grupları arasına yerleşmesini sağlamayı amaçladıklarını da ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.