banner913
banner932
banner1012

Cengiz Kurtoğlu Taburcu Edildi

banner1020

banner974
Cengiz Kurtoğlu Taburcu Edildi

banner971

  

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC’de aniden rahatsızlanarak saat 01.30 da Lefkoşa Burhan Hastanesi’ne oradan da Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, dün gece Yakın Doğu Üniversitesi Hatanesi’ne sevk edildikten sonra gerekli muayene ve tetkikler yapıldıktan sonra mide rahatsızlığı ve tansiyon gözlemlendiği belirtildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye uzmanı Yrd.Doç.Dr. Gönül Işık Şahlı,  “Cengiz bey ufak bir mide rahatsızlığı ve tansiyon yüksekliği şikayeti ile hastanemize başvurdu. Uygun muayeneler ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra  durumu stabil altında aslında 24 saat gözlem altında durmasını önerdik ama kendisini iyi hissettiğini ve çıkmak istediğini söyledi. Genel durumu iyi” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nedim Çakır ise, Kurtoğlu’nun genel durumu gayet iyi, çıkmasında tıbben bir sakınca yok.  Sadece gözlem altında kalmasını istemiştik. Programlarına rahatlıkla devam edebilir. Kendisine kurum adınada geçmiş olsun diliyorum.

Cengiz Kurtoğlu ise mikrofona, Ben çok teşekkür ediyorum. Bilgi kirliliği adına da bu düzeltmeleri iyiki yaptık. Hastenenize ve bütün ekibinize çok teşekkür ediyorum.

Cengiz Kurtoğlu, saat 10:00 civarı YDÜ Hastanesi’nden taburcu edilmiştir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.