banner913
banner932
banner1012

Cemil Sarıçizmeli'nden yalan haber tepkisi

banner1020

banner974
Cemil Sarıçizmeli'nden yalan haber tepkisi

banner971

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, dün Mehmetçik'te yaşanan şiddetli yağış sonrasında oluşan kısa süreli drenaj problemini büyüterek medyaya yansıtan kişilere sosyal medya üzerinden tepki amaçlı cevap verdi. 

Sarıçizmeli'nin sosyal medyadan paylaştığı görüşleri şöyle:

"Dün bölgemizde hakim olan şiddetli yağış nedeniyle yaşanan kısa süreli drenaj problemi ile ilgili fikri olup da bilgisi olmayan bir kısım hamaset klavşörü arkadaşın yarattığı polemiğe kısa bir açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum. 
Ilk olarak bilinmesini isterim ki mevzu-bahis yol üzerinde benim dönemimde herhangi bir yol, drenaj veya kaldırım çalışması yapılmamıştır. Yaşanan kısa süreli tıkanıklık yağmur suyunun getirdiği yaprak ve toprağın mecvut rögar kapağının üzerini örtmesinden ibarettir. Kaldı ki bu sadece 10 metrelik bir uzantıda yaşanmış ve belediye ekiplerimiz sorunu çok kısa bir sürede gidermiştir. Bunu 'Mehmetçik sular altında kaldı!' diye gösterme çabası bu kişilerin son günlerde hissettiği çaresizlik ve paniğin en belirgin göstergesidir. 
Paylaştığım diğer fotoğraflarda benim dönemimde yapılan drenaj, kaldırım ve asfalt çalışmalarını görebilirsiniz. Kurulan drenaj sistemini ilk kez deneme fırsatı bulduğumuz güzergâhta hiçbir sorun yaşanmamıştır. 
Ancak şunun da bilincindeyiz. Bölgemizde birçok noktada gerek alt yapı gerekse üst yapı ihtiyacı vardır. Bunlar sıra ile ve gerekli mühendislik ve kaynak çalışmaları yapıldıktan sonra giderilecektir. Ama hiçbir çalışma seçim için veya birilerinin gözünü boyamak için yapılmayacaktır. Buna hiç birimizin hakkı yoktur.
Bilinmesini isterim ki ironi yapacam diye ortaya çıkan, Cittaslow hareketi gibi çok önemli bir oluşumu dahi hâlen kavrama yetisini geliştiremeyen arkadaşlar o dar dünyalarında kalmaya devam edecek. 
Cittaslow Mehmetçik'ten sevgiler!"

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.